Zelo ponosni čestitamo učiteljici Aniti za prejeto priznanje na državnem tekmovanju Temsig in se veselimo, ker našim učencem deli z ljubeznijo glasbena znanja tudi v skupini najmlajših 3-5letnih otrok, pri nauku o glasbi ter učencem klavirja in orgel. Bravo!

***********************************************

Gal Feguš in Aljaž Alič sta si z odličnim igranjem priigrala srebrno plaketo na tekmovanju Temsig v kategoriji 1. b. Hvala tudi Aniti Pavkovič za neverjetni skok v zadnjem trenutku na klavirju in seveda Angeliki Lajh ki je skozi leto predano delala z Galom in Aljažem. Učiteljica Zsofi pa je itak najbolj ponosna in srečna učiteljica.

***********************************************

Zelooo ponosni čestitamo AUBEL DAVIDU, našemu sijajno srebrnemu kitaristu za 94 točk državnega tekmovanja Temsig.
Bravo učiteljici Katji Veroniki Novak za mladostno odličnost.

Sijoče srebro (94 točk, državno tekmovanje Temsig), v vrhunski konkurenci komornih skupin, si je priigral posebno zveneč kvartet RA: Rebeka-flavta, Ana-oboa, Alexander-klavir in Aljaž-čelo. Bravo in čestitke ekipi, ki jo odlično vodi učiteljica oboe Špela Loti Knoll! Naj prijateljstvo, ki se je razvilo med njim, traja za vedno.

***********************************************

Bravo in čestitke vzklikamo NIKI VIHER, učenki ORGEL, in mentorju LUKI GOJKOŠKU za 97,33 točk, ZLATO PLAKETO in 3. nagrado na državnem tekmovanju Temsig.
Blagoslavljanje ima veliko moč.

***********************************************

Navdušeni čestitamo MARUŠI ŠERUGA, ki si je z VIOLO priigrala na državnem tekmovanju Temsig, v kat. 2 a – konkurenci srednješolcev, visoko srebro s 94 točkami. Poklon korepetitorki METKI ŽIŽEK in mentorju MATJAŽU ANTONČIČU. Bravo!

***********************************************

Čestitamo in vzklikamo bravo violinistki AURELIJI ŠERUGA in korepetitorki METKI ŽIŽEK, ki sta z enim dnevom skupnih vaj priigrali 93, 67 točk za super srebro na 54. državnem tekmovanju Temsig. Hvala in čestitke mentorju MATJAŽU Antončiču in korepetitorki ANGELIKI Lajh za predano delo, s katerim sta Aurelijo vodila do tega trenutka.

***********************************************

Naša mlada citrarka KATARINA ŠIMENKO si je na državnem tekmovanju Temsig priigrala visoko srebro s 94 točkami. Njej in mentorici DOROTEJI BEDENIK iskreno čestitamo in smo zelo ponosni na njuno odličnost!

***********************************************

Ponosni čestitamo in se veselimo bleščečega srebra, ki si ga je s 93 točkami na 54. državnem tekmovanju Temsig, kot prva izmed naših številnih letošnjih tekmovalcev, priigrala AJDA MEGLIČ s CITRAMI. Čestitamo ob dosežku mentorici DOROTEJI BEDENIK za predanost učencem in glasbi. 

Energija vrhunskega glasbenega pripovedništva preveva samostan te dni. Pot do cilja vodi skozi stotine ur garanja učencev doma, v šoli pa skupaj z mentorji in korepetitorko Angeliko. Globoko notranje glasbeno doživljanje mladih je naš Cilj in ta Pot nas pušča odprtih ust, tako visoko stopamo! Iskren poklon tekmovalcem, mentorjem in korepetitorjem