V novo šolsko leto…

S svežino smo se v novo šolsko leto sprehodili po registrih novih kloštrskih orgel. Naš učitelj Luka Gojkošek je učitelje zvočno pobarval s tisočerimi niansami. Veselimo se novih doživetij ob veličastnem novem instrumentu.

In veselo že pričakujemo učence!

Zaključna maša

S hvaležnostjo za res odlično in prijazno preživeto šolsko leto 2022/23 smo z direktorjem p. Milanom darovali zahvalno mašo.
S kora so naša ušesa razvajali učitelja Luka in Peter z orglami in glasom, učiteljici Zsofi in Neža pa s čelom in z zborčkom.
Hvala vsem za vse dobro, ki smo si ga podelili letos!
Posebne najlepše želje pa ob slovesu veljajo učencem in družinam, ki zaključujejo šolanje na naši glasbeni šoli!
Mir in dobro v počitniške dneve vam želimo!  

Tekmovanja

Na mednarodnem tekmovanju World open online music competition so čelisti dosegli super dosežke, Aljaž Alič prvo mesto – excellent performer, Gal Feguš drugo mesto – exceptional performer in Iza Feguš tretjo mesto – perspective perfomer.
Ob spremljavi Luka Gojkoška in najbolj ponosne učiteljice Zsofi

**************************************

(več …)

9. javni nastop

V proštijski cerkvi sv. Jurija smo v četrtek izvedli 9. javni nastop, na katerem sta poleg solistov nastopila tudi godalni in pihalni orkester. Čudovit koncertni program je pihalni orkester okronal še z dvema koračnicama zunaj, kjer smo nato vsi nastopajoči in mentorji naredili tudi skupinsko fotografijo. Čestitke vsem!

Glasbeni stol

V zahvalo za koncerte, ki jih izvajamo v ZDUV Dornava smo dobili “glasbeni” sončno poletni stol, ob katerem je zaigrala učenka Ana in ob katerem se vsi strinjamo z zapisanim: KDOR POJE, ZLO NE MISLI! Glasba nas spreminja, nas tolaži, nam daje spodbud in korajže!