Na Triglav

Naši zlati flavtistki Ana in Jana sta skupaj osvojili Triglav. Pač brez flavt. Te bosta kmalu že prepihovali za državno tekmovanje Temsig 22. Pa brez čelad😂

Nastop

Svečanost ob največji sončni uri v Sloveniji, je s kulturnim programom obogatil naš učenec Martin Kelc, ki je z rogom in klavirsko spremljavo Žive Horvat na Ptuj priklical še malo več sončnih žarkov. ☀️☀️☀️

Tekmovanja

Marija Dvoršak je na internetnem tekmovanju Online open music competition dosegla prvo nagrado, z 90,66 točk. Iskrene čestitke Mariji in mentorici Živi Horvat!

(več …)

Naj glasbenik občine Ptuj

Naziv “naj glasbenik občine Ptuj” si je v šol. letu 2020/21 priigral naš učenec roga Martin Kelc. Čestitamo in se veselimo z njegovim najboljšim glasbenim prijateljem, mentorjem Bojanom Bezjakom, korepetitorko Živo Horvat in njegovo ponosno družino, ki ga podpira na glasbeni poti. Martin je nadvse prijazen fant in zelo lepo nam je z njim!

Nastop zaključnih letnikov

Zaključni letniki so nam pripravili prelep junijski večer »v živo«, s svojimi instrumenti so nam spregovorili v univerzalno razumljivem jeziku, v bučnih aplavzih pa smo uživali vsi-nastopajoči in poslušalci-ker smo jih v tem šolskem letu najbolj pogrešali. Mentorji jih pošiljamo na nove poti z glasbeno popotnico, ki je večna, kakor tudi čustveni spomin na druženja, pogovore, odraščanje in skupno muziciranje. Radi vas imamo za vedno!