Tekmovanja

Naš učenec roga (vitez) MARTIN KELC, je na mednarodnem tekmovanju Bolero osvojil ZLATO PLAKETO s pohvalo in 2. nagrado. To je bilo Martinovo 5. letošnje tekmovanje, priigral si je 4 zlate in 1 bronasto plaketo. Mentorju Dejanu Rakoviču in korepetitorju Luku Gojkošku čestitke za kvaliteto in obseg dela. Martinu naj zven roga milo boža dušo in mu bo, poleg resnega treninga, tudi v/za veselje.

(več …)

9. javni nastop

V proštijski cerkvi sv. Jurija smo v četrtek izvedli 9. javni nastop, na katerem sta poleg solistov nastopila tudi godalni in pihalni orkester. Čudovit koncertni program je pihalni orkester okronal še z dvema koračnicama zunaj, kjer smo nato vsi nastopajoči in mentorji naredili tudi skupinsko fotografijo. Čestitke vsem!

Glasbeni stol

V zahvalo za koncerte, ki jih izvajamo v ZDUV Dornava smo dobili “glasbeni” sončno poletni stol, ob katerem je zaigrala učenka Ana in ob katerem se vsi strinjamo z zapisanim: KDOR POJE, ZLO NE MISLI! Glasba nas spreminja, nas tolaži, nam daje spodbud in korajže!

7. kloštrski večer

Vljudno vabljeni na 7. kloštrski večer, kjer bo nastopil kitarist Jaka Fiedler. Koncert bo v refektoriju minoritskega samostana na Ptuju, v sredo, 24. maja 2023, ob 19:00. Vstopnine ni, zato upamo, da se nas na tem dogodku zbere čim več ljubiteljev klasične kitare in vseh ostalih, ki boste to še postali.Se veselimo snidenja z vami ob virtuoznem zvenenju v čudoviti akustiki baročnega refektorija!

Vabilo na sprejemni preizkus

VABIMO NA PREIZKUSE GLASBENIH SPOSOBNOSTI 
ZA VPIS OTROK V ŠOLSKO LETO 2023/24,
V TOREK, 23.5. IN V PETEK, 26.5.2023. 

ZA TERMIN IZPOLNITE INFORMATIVNO PRIJAVNICO.

O PROGRAMIH NAŠEGA JAVNO VELJAVNEGA PROGRAMA , 
KI GA PLEMENITIMO Z WILLEMS PEDAGOGIKO, SI OGLEJTE SPLETNO STRAN ŠOLE.

VESELIMO SE VAS V DVORANI ŠOLE, V MINORITSKEM SAMOSTANU PTUJ!