Dolcezza

Vabljeni na čudovit koncert, zaradi epidemije dvakrat prestavljen, 4.11.2021 pa bo končno zazvenel v veselje pevk in ansambla, dirigenta in publike ter v slavo veličastne glasbe in vsega kar biva! 

(več …)

Pevski zbor

Pevski zbor naše glasbene šole pod vodstvom Neže Tement se je danes (v nedeljo) prvič predstavil pri sveti maši. Iz veselih otroških src je zvenela hvalnica Gospodu. Hvala tudi Liji Frajnkovič, Taji Meznarič in Danielu Tementu za instrumentalno podporo. Zborček vadi vsako sredo ob 18. uri v sobi 6 v prostorih glasbene šole. Vabljeni, mladi pevci. 

Sprejem zlatih maturantov

Tenorist Kristijan Furman je zapel ob spremljavi prof. Anite Pavkovič na sprejemu zlatih maturantov pri županji, gospe Nuški Gajšek, v poročni dvorani občine Ptuj.

Ogled goslarske delavnice

V soboto, 4.9.2021, so učitelji godal, Zsofi, Matjaž in Anja organizirali ogled goslarske delavnice pri mojstru Pavlu Skazi v Vitanju. Po poučnem in zabavnem vodenem ogledu pa smo se ustavili in družili ob čudovitem Farovškem ribniku v Laporju.
Vzdušje je bilo odlično in imeli smo se lepo!

Pod orehom…

… sta v čarobni jesenski soboti Aneja in Blaž Kupčič zaigrala na Polenšaku na predstavitvi monografije “Slovenija, zelena dežela”:Avsenikovo Slovenijo, Cvetje v jeseni….

GVK 2021

Simfonični orkester naše 12. Glasbe v kloštru že muzicira…..z naravnim prezračevanjem v vseh smereh….Kot v filmu!