Za obilno žetev odličnih tekmovalnih rezultatov sta letos poskrbeli sestri Aurelija Šeruga in Maruša Šeruga, učenki našega učitelja Matjaža Antončiča, ki sta si po lepih rezultatih na TEMSIG priigrali tudi dve zlati priznanji na World open music competition. Aurelija je v svoji kategoriji zasedla prvo mesto, 90 točk ter naziv excellent performer, Maruša pa v svoji kategoriji prav tako prvo mesto, 95,33 točk in naziv virtuoso performer. Najlepša hvala tudi obema korepetitorkama, Angeliki Lajh in Metki Žižek za podporo in svoj umetniški doprinos k odličnim nastopom Aurelije in Maruše.

*******************************************************
GAŠPER KUŽNIK je na svojem prvem tekmovanju s harmoniko – mednarodno tekmovanje World Open Online Music Competition osvojil ZLATO plaketo – 1. nagrado za osvojenih 90,33 točk in si pripel naziv EXCELLENT PERFORMER. Čestitke Gašperju in njegovemu mentorju Domnu Zadravcu za odličen dosežek! Zastavila sta si velik cilj in dosegla sta ga!

*******************************************************

Ponosni čestitamo našima učencema Boru Janžekoviču za odlično 2. nagrado s 89,33 točkami in Mariji Dvoršak za izvrstno 1. nagrado s 90,33 točkami na mednarodnem tekmovanju World open online music competition.
Čestitke tudi njuni mentorici Angeliki Lajh in se že veselimo vseh nadaljnjih uspehov!