Učne ure z mojstrom violistom Paolom Papijem 

Nove glasbene (v)poglede z mojstrom Papijem so dva dneva (24. in 25.11.) naši učenci godal vpijali na skupni uri in individualnih delavnicah. Hvala profesorju!!!, hvala našim učiteljem!!!, ki so delavnice organizirali in učence pripravili (posebej Zsofiji) in bravo vsem udeležencem za znanje in pogum!!!. Hvala staršem, da razumejo širino, ki jo imajo otroci možnost tako usvajati! Naj nas objemata mir in dobro!

Jingle Bells

V triu, s tremi različnimi flavtami,  pripravljamo božične pesmi: Jana s piccolom in Ana Sofia s kljunasto flavto z učiteljico Lijo na prečni flavti. Zvenijo pa Jingle Bells.

🛎

Razstava

Prijazno povabljeni na ogled razstave v 1. nadstropju naše glasbene šole. 
Ponuja se, da nam posvetli dneve, ko se dan krajša! 
Mir in dobro vam želimo!

3. kloštrski večer

V nedeljo se je v cerkvi sv. Petra in Pavla odvil 3. kloštrski večer, na katerem so na naših novih orglah zasijali prvonagrajenci letošnjega mednarodnega tekmovanja IMMCC–ORGLE s komornimi zasedbami. Z glasbene šole Fran Korun Koželjski Velenje so nastopili Marija Plaskan Hodnik (mentorica: mag. Ema Zapušek) z gostom na saksofonu, Matevžem Plaskanom Hodnikom (mentorica: Joanna Blejwas), ter Val Goter (mentorica: Andreja Golež Gruden, mag. art.), s sosednje Hrvaške pa sta orgle v simfonični orkester spremenila Dubravko Ćepulić Polgar in violinistka Ana Labazan Brajša. Vsi nastopajoči in mentorji so zelo pohvalili naše nove orgle ter med koncertom dokazali, da mislijo resno, saj so z doživetim igranjem svoje navdušenje uspešno prenesli tudi na publiko.

Iskrena hvala vsem nastopajočim z mentorji ter Glasbeni in baletni šoli Antona Martina Slomška iz Maribora za soorganizacijo dogodka!