Nastop pihalnega orkestra

Spoštovani starši,
sporočam, da sem žal zbolela in tako odpovedujem(o) nastop pihalnega orkestra in generalke v četrtek in petek, 9./10.12.2021. Ker pa je program že lepo postavljen in so otroci zelo dobro sodelovali pri pripravah programa, bomo nastop izvedli v mesecu januarju 2022 ter dodali še našo skladbo Harry Potter, ki smo jo pripravljali že lani.
Nastop načrtujem(o) v petek,  21. januarja 2022. Vaje bodo potekale ob petkih (razen 24.12.2021). V soboto, 15. januarja bomo imeli intenzivne vaje v obsegu 3 ur (9.00 – 12.00).
Vidimo se ponovno na vaji naslednji petek, 17.12. ob 18.30.
Opravičujem(o) se za nastalo situacijo in se vam zahvaljujem(o) za vaše razumevanje in sodelovanje,
Špela L. Knoll

Baročni večer

V Advent so flavtistke popeljale svoje družine z Baročnim večerom. Tudi baročno flavto smo slišali zveneti- zaigrala nam je naša učiteljica Taja.

Tekmovanje

Ponosni in navdušeni čestitamo našemu hornistu Martinu Kelcu, mentorju Dejanu Rakoviču in korepetitorki Živi Horvat za ZLATO DIPLOMO in 2. mesto na mednarodnem tekmovanju v Varaždinu.

Dolcezza

Vabljeni na čudovit koncert, zaradi epidemije dvakrat prestavljen, 4.11.2021 pa bo končno zazvenel v veselje pevk in ansambla, dirigenta in publike ter v slavo veličastne glasbe in vsega kar biva! 

(več …)

Pevski zbor

Pevski zbor naše glasbene šole pod vodstvom Neže Tement se je danes (v nedeljo) prvič predstavil pri sveti maši. Iz veselih otroških src je zvenela hvalnica Gospodu. Hvala tudi Liji Frajnkovič, Taji Meznarič in Danielu Tementu za instrumentalno podporo. Zborček vadi vsako sredo ob 18. uri v sobi 6 v prostorih glasbene šole. Vabljeni, mladi pevci. 

Sprejem zlatih maturantov

Tenorist Kristijan Furman je zapel ob spremljavi prof. Anite Pavkovič na sprejemu zlatih maturantov pri županji, gospe Nuški Gajšek, v poročni dvorani občine Ptuj.

Ogled goslarske delavnice

V soboto, 4.9.2021, so učitelji godal, Zsofi, Matjaž in Anja organizirali ogled goslarske delavnice pri mojstru Pavlu Skazi v Vitanju. Po poučnem in zabavnem vodenem ogledu pa smo se ustavili in družili ob čudovitem Farovškem ribniku v Laporju.
Vzdušje je bilo odlično in imeli smo se lepo!