MARTIN KELC si je z rogom priigral drugo ZLATO PLAKTEO V LETOŠNJEM ŠOLSKEM LETU, ob odlični spremljavi Anite Pavkovič in mentorstvu prof. Dejana Rakoviča.

Čestitke kitaristu Davidu Aublu in mentorju Nejcu Cvirnu za srebrno plaketo na mednarodnem tekmovanju! 

Med 9. in 15. majem je v Palmanovi (Italija) potekalo 10. mednarodno tekmovanje mladih glasbenikov, ki se ga je udeležila tudi naša učenka violine Aurelija Šeruga in si z odlično izvedbo tekmovalnega programa priigrala 96 točk ter osvojila 1. nagrado. Aureliji, njenemu mentorju Matjažu Antončiču ter korepetitorici Aniti Pavkovič iskreno čestitamo za izjemen uspeh.

Pianistu Alexandru Kaaouoani in mentorici Metki Žižek čestitamo za osvojeno bronasto plaketo naInternational music competition OPUS 2022 – Krakow, Poland

Iza Feguš je na tekmovanje ‘Mladi violončelist’ v četrti kategoriji prejela 2. nagrado in posebno nagrado za ‘Edinstveni glasbeni izraz’.
Na klavirju jo je spremljala Angelika Lajh😉

Na prvem državnem tekmovanju ‘Mladi Violončelist’ je Gal Feguš osvojil naziv: Srebrni violončelist z 8,7 točk, Aljaž Alič je dobil 9,5 točk, s tem je osvojil naziv ‘Zlati violončelist’, prejel pa še 1. nagrado, igral bo tudi na gala koncertu za nagrajence❤️
Na klavirju ju je spremljala Angelika Lajh, učiteljica Zsofi Klacsmann je zelo srečna in ponosna😉

Dora Mertelj je prejela srebrno priznanje ter posebno nagrado za najboljšo izvedbo skladbe iz obdobja moderne na Soboškem festivalu mladih glasbenikov 2022. Na klavirju jo je spremljala Anita Pavkovič.

Čestitke Aubel Davidu in mentorju Nejcu Cvirnu za osvojeno srebrno plaketo na Dnevih kitare Krško!

Alexander Kaaouana je pod mentorstvom prof. Metke Žižek osvojil zlato plaketo in 3. mesto tudi na mednarodnem tekmovanju Celeia 2022!! Jupi/bravo/čestitke za našega umetnika in mega učiteljico!

ANA DVORŠAK in JANA STRMŠEK sta si s flavto priigrali vsaka svojo letos ŽE DRUGO ZLATO PLAKETO, tokrat na mednarodnem internetnem tekmovanju Beograd, ob klavirski spremljavi Angelike Lajh in pod mentorstvom Lije Frajnkovič. Čestitamo

Ponosni se veselimo in čestitamo Alexandru Kaaouni za osvojeno zlato plaketo v disciplini klavir, kat. 1 a. Z mentorico Metko Žižek sta takoj po nastopu bila deležna čestitk skladatelja Bojana Glavine, katerega skladbo je mladi umetnik izvedel v svojem programu!

Bravo Ani Aubel, ki je z 99,66 točkami zmagovalka 51. Temsiga v kategoriji OBOA 1a., mentorici Špeli Loti Knoll in korepetitorki Aniti Pavkovič.

Anamarija Lajh, nekdaj naša učenka flavte, je zmagovalka III. a kategorije na letošnjem Temsigu! Na klavirju jo je spremljala sestra, Angelika Lajh. Zelo se veselimo in jima čestitamo🥇🥇

🌼