GLASBENA ŠOLA

V SAMOSTANU SV. PETRA IN PAVLA

7. javni nastop

V torek, 23. aprila, na svetovni dan knjige, so učenci naše glasbene šole na 7. javnem nastopu pričarali čudovit glasbeni večer. V želji, da bi vse prisotne spomnili na velik pomen knjig, smo med glasbenimi točkami prisluhnili tudi lepim mislim o knjigah in branju. Iskrene čestitke in velik hvala vsem nastopajočim, njihovim mentorjem in korepetitorjem za prijetno glasbeno druženje.

Nastop učencev

V ponedeljek so nam učenci klarineta in saksofona z gosti na violini, flavti in kitari pričarali čudoviti nastop. Čestitke vsem nastopajočim, sedaj pa samo pogumno naprej, počitnicam naproti.

Nastop violončelistov

Po zelo uspešnem nastopom violinčelisti z mirno dušo odhajamo na zaslužene počitnice. Hvala Luku Gojkošku za spremljavo, učiteljica Zsofi pa je, kot vedno, zelo ponosna na vas.

Nastop učencev petja

Učenci petja so nas navdušili z ljudskimi pesmimi, samospevi in arijami! Čestitke vsakemu posebej in mentorju Petru Gojkošku. Komaj čakamo naslednje produkcije!

Nastop učencev harmonike

V petek, 19. 4. so učenci harmonike in diatonične harmonike z učiteljem Domnom pripravili lep petkov nastop. Učitelj je prav vsakega nastopajočega pred njegovim nastopom predstavil – to je nastopu dalo še večji čar!
Veselimo se vaših prihajajočih harmonikarskih nastopov! Čestitke nastopajočim in učitelju Domnu za pripravljen program!